Зеленська подякувала вчителям, які проводять уроки під обстрілами

Зеленська подякувала вчителям, які проводять уроки під обстрілами

Перша леді Олена Зеленська під час фестивалю «Вчителі майбутнього», що проходить у Львові, подякувала освітянам, які проводять уроки під обстрілами із підвалу.

Як передає Укрінформ, про це перша леді повідомила у Телеграмі.

«Подякувала освітянам – учасникам найбільшого в Україні освітнього фестивалю «Вчителі майбутнього», який відбувається у Львові, не тільки як перша леді – як мама школяра, яка добре розуміє, як складно провести урок, мотивувати, підтримати, коли загарбник цілеспрямовано цьому перешкоджає», – наголоси Зеленська.

За її словами, вчитель, який проводить урок із підвалу, під обстрілами,– уже такий же символ нашої оборони, як і військовий на передовій, як рятувальник на місці обстрілу.

«На всіх міжнародних зустрічах наголошую, що відбудова України починається з відновлення сил і снаги кожної нашої людини. А вчителі вже це роблять щодня, відновлюючи віру дітей у майбутнє, у світ, показуючи їм перспективу. Надихають їх своєю стійкістю, а через учнів – і їхні родини, отже, і всю країну», – відзначила Зеленська.

У програмі фестивалю – понад 100 подій, панельних дискусій, презентацій, лекцій, майстер-класів. Серед учасників та учасниць – учителі та адмінпрацівники шкіл різних форм власності, типів навчання, представники державних установ, зокрема Міністерства освіти і науки України, EdTech-підприємці, лідери громадської думки, представники українських та міжнародних громадських організацій.

Фестиваль «Вчителі майбутнього» уже вчетверте проводять Громадська спілка «Освіторія» та Холдинг емоцій «!FEST». Головною темою цьогорічного фестивалю є «Сила освіти під час війни».

Як повідомляв Укрінформ, дружина Президента Олена Зеленська заявила, що час літніх канікул слід використати для того, щоб продовжити впроваджувати реформу шкільного харчування.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *