Балерина порадила, як лікуватися. Новини Києва

Українська прима-балерина Катерина Кухар розповіла шанувальникам у столиці про те, як бореться із застудами восени.

Як відомо, у зірки українського балету дуже щільний графік, тож хворіти Катерина часу не має, особливо зараз, коли проект «Танці з зірками» добігає фіналу. Саме у такий важливий час балерина застудилася, про що написала у своєму Instagram.

Отже, красуня порадила своїм шанувальникам пити багато рідини, зокрема теплого, але ні в якому разі не гарячого чаю. Також бажано додавати до напою скибочку лимона та з’їсти ложку меда. Ще зірка використовує аптечну ромашку, аби зробити з неї лікувальний засіб для горла. Катерина використовує відвар ромашки разом із сіллю та содою, а на додачу крапелькою йоду – таке полоскання врятує від роздратування та хрипу.

Зірка попередила, що геройство тут не потрібно: якщо температура тіла підвищена, потрібно вкластися у ліжко з цікавою книжкою та пити чай з малиною, імбирний чай. А якщо температури немає, Катерина вдягає зайвий светрик та йде… у залу, аби позайматися та попітніти біля балетного станку.

Раніше «Столичний регіон» писав про нову похресницю Катерини Кухар. Разом із Юрієм Ткачем вона похрестила донечку відомої української телеведучої.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *