Дружина Остапчука назвала причину їх розлучення. Новини Києва

Подружжя Остапчуків довгий час не озвучувало причини розлучення у Києві та правда однаково розкрилась.

Розлучення шоумена Володимира Остапчука з Оленою Войченко після 12 років шлюбу — одна із найрезонансніших новин у світі українського шоу-бізнесу. Подружжя Остапчуків довгий час було взірцевою сім’єю, яка всюди з’являлися разом та випромінювала щастя.

На одному з ефірів «Танці з зірками» ведучий розповів про те, що вони з дружиною розлучаються, за що отримав на свою адресу неймовірну кількість «хейту» та підозр у зраді. Спочатку його звинувачували в романі з Ілоною Гвоздьовою, потім із Ксенією Мішиною. Усі ці плітки не мали жодного реального підтвердження.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram Володимир Остапчук поділився з прихильниками своїми інтимними почуттями.

instagram.com/vova_ostapchuk

Після таких щирих зізнань шоумена, колишня дружина не змогла стримати власних емоцій та написала відповідь, яку згодом видалила.

«Іноді ти біжиш за кимось, щоразу як він біжить. Іноді ти прислухаєшся, щоразу коли він мовчить. Іноді ти стоїш на боці зрадника, щоразу як він знову та знову зраджує. Іноді ти пробачаєш неправильні рішення й щоразу відбудовуєш те, що він зруйнував. Іноді ти стоїш на його боці стільки, що стаєш не просто порожнім місцем, а перешкодою… Іноді він нічого не бачить, окрім власного Я» — поділилася відвертими спогадами Войченко.

Колишня партнерка Остапчука Ілона Гвоздьова також не змогла пройти повз та прокоментувала.

instagram.com/vova_ostapchuk

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що Ілона Гвоздьова розкритикувала Володимира Остапчука та звинуватила його в поразці на «Танцях з зірками» в Києві. 

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *