Хто переміг на шоу «Зважені і щасливі»? Новини Києва

У Києві відбувся грандіозний фінал шоу «Зважені та щасливі», за перемогу змагалися дві команди, але переможцями стали найсильніші. Результати інших учасників шоу були просто приголомшливими.

27 грудня відбулася трансляція фіналу шоу, що змінює людські життя. «Зважені та щасливі» — це історія не про піар та успіх, а про порятунок людей, що жахаються власних тіл у дзеркалі та цілковито втрачають віру у особисте щастя.

Всі новини Києва в твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

9 сезон «Зважених» був неймовірно емоційним, адже за власне схуднення учасники боролись у парах з абсолютно сторонніми людьми, що згодом стали колегами, друзями, конкурентами та коханими. До фіналу дійшли найсильніші: пара «Коричневих» та «Рожевих». Решта учасників на фінальному зважуванні після домашніх тренувань просто вразила всіх присутніх у залі.

Ірина скинула 43 кг (43 %) та переїхала до Києва.

Олександр скинув 52 кг (32,91 %) і розповів усім, що після проєкту розстався з дівчиною.

Епатажна Ріма зберегла скинуті під час шоу -10 кг (8,2 %) та похвасталась, що її запросили до Америки на конкурс «Miss Plus Size».

Тарас не вразив присутніх своїм результатом, адже від нього очікували набагато більше. Цифра на його вагах показала -48 кг (27, 59 %).

Люда просто приголомшила тренерів та авдиторію своїм виглядом та позначкою на вагах у -76 кг (52,78 %). Саме Людмила і стала переможницею домашнього зважування й отримала 100 000 грн.

Сашко вийшов на сцену, впевнено танцюючи та демонструючи власне ідеальне тіло. Хлопець показав на вагах -85 кг (50,9 %) і став срібним призером домашнього зважування.

Юна Катя в червоній вишуканій сукні звабила всю чоловічу авдиторію. Результат дівчини склав -42 кг (33,07 %).

Найважча дівчина проєкту Лала не вразила новими формами, однак, приємно здивувала цифрою у -53 кг (29,78) та пообіцяла покращувати результат. Дівчина розповіла, що у її житті з’явився коханий чоловік –військови та АТОшник, що на 15 років старший за неї.

Руслан показав -38 кг (29,46 %) та розповів про нові романтичні стосунки у своєму житті, що тривають уже 5 місяців.

Результат Олени Гребенюк склав -30 кг (28,04 %), у відомої учасниці також з’явився в житті коханий.

Сергій цього вечора показав на вагах цифру в -36 кг (24,32 %) та розповів про стосунки з дівчиною молодшою за нього на 15 років.

Найважчий чоловік проєкту Микола став менше лише на 56 кг (25,11 %), зате з грандіозними планами на переїзд до столиці.

Аня приголомшила своїм новим образом та зменшенням ваги на 48 кг (39,27). Дівчина розповіла про те, що зуміла пробігти марафон на підтримку жінок, що хворіють на рак грудей.

Коля не зумів показати попередніх результатів та, навіть, наблизитися до них. Однак, чоловік провів хорошу роботу над власним тілом та подбав про здоров’я, що принесло в його скарбничку скинутих кілограмів -79 (35,91%). Виявилось, що серце чоловіка досі вільне, а з Анею в них лише дружба.

Суперфіналісти вразили всіх своїми образами, які довершили ідеальним спортивними тілами:

Євген розповів, що знайшов собі дівчину.

Тамара вразила стильним образом та отримала сертифікат від Андре Тана.

Павло розповів про те, що мріє стати тренером, як Іраклій та про довгоочікуваний стрибок із парашутом.

Наталка розповіла, що вони зустрічаються і живуть разом з Павлом, а скоро ще перевезуть до себе її сина.

Під час фіналу Павло присвятив Наталці відео підбірку, під виконання TAYANNA «Фантастична жінка» та зробив їй зворушливу пропозицію руки та серця, Наталка погодилась.

На фінальному зважуванні Євген скинув -71 кг, Тамара -52 кг, а їхній спільний відсоток становив 45,05. Пара «Рожевих» показала такі результати: Наталка — -56 кг, Павло — -85 кг, а їхній сумарний відсоток — 47.

Переможцями шоу «Зважені та щасливі» у 2019 році стали Наталка та Павло.

«Столичний регіон» раніше розповідав про те, як зірки вітали українців з Різдвом.

Культурні новини Києва. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *