Як привести себе у форму після свят? Новини Києва

Після новорічних свят організму потрібен перезапуск. Допомогти повернути фігуру до ладу та налаштуватися на новий робочий рік зможуть розвантажувальні дні.

Столичні новини у твоєму смартфоні! Підписуйся на  телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Веселі свята часто обертаються сумною цифрою на вагах. Навряд, хтось, задля збереження фігури зможе відмовитися від традиційних святкувань, тому розвантажувальні дні – саме те, що потрібно виснаженому від калорійного застілля організму.

Фруктовий день

Фруктові дні не лише допоможуть повернути організм у форму, а й наповнити його вітамінами. Також фрукти чудово допомагають вивести зайву рідину з організму та очистити кишківник.

Задля правильного фруктового розвантаження необхідні: яблука, мандарини, ківі. Цих фруктів можна вживати необмежену кількість.

День на крупах

Суть розвантажувального дня на крупах у тому, щоби цілий день вживати одну із круп. Це може бути кукурудзяна, рисова або гречана крупа. У цей день можна не лише каші, а й воду та зелені яблука.

Кефірно-сирний день

Для організації сирно-кефірного дня необхідно придбати 200 Гр домашнього сира та пляшку кефіру. Кефір можна пити в необмеженій кількості.

Важливо! Організм потрібно готувати до розвантажувальних днів та зменшувати в раціоні смажене, жирне та солодке.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про 5 напоїв, що допоможуть після рясного застілля.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *