«Ін Тайм» збанкрутував, люди ошукані та обурені. Новини Києва

Тисячі відправлень українців зависли по дорозі до адресатів, тому що одна з найбільших приватних служб доставки в Україні «Ін Тайм» зупинила роботу через борги.

Працівники компанії, яким напередодні повідомили про звільнення, вранці заблокували роботу з вимогою погасити багатомісячні борги із зарплати. В суботу 29 лютого о 9:00 ранку, біля столичного транзитного терміналу перевізника зібралися постраждалі з усієї України.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Всі вони відправляли посилки компанією «Ін Тайм» і чекають цінний вантаж і документи. За словами одного з клієнтів компанії, посилка, яку він відправив до Ужгорода, відзначена як видана, проте це не може бути правдою, так як всі склади в місті закриті. Ніхто з працівників доставки не може визначити місцезнаходження посилки.

При спробі зателефонувати генеральному директору Сергію Грачову виявилося, що абонент знаходиться поза зоною дії мережі. Відповісти, коли клієнти зможуть забрати посилки, співробітники служби не можуть. І самі себе називають заручниками, тому що кілька місяців не отримують зарплату, тому на роботу приходять, але не працюють.

А виїзд з терміналу блокували водії перевізники, тому що з ними теж не розрахувалися.

Раніше «Столичний регіон» писав про масштабну акцію таксистів під КМДА.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *