Кияни обурені ярмарками під час карантину. Новини Києва

Незважаючи на оголошені карантинні заходи, в Києві все одно пройшли сільськогосподарські ярмарки, після яких на вулицях залишилися купи сміття, гнилі овочі та фрукти, залишки упаковки і пляшки.

Про це повідомляють кияни в соціальних мережах. Зокрема, Олександр Чепурко розповів, що на його думку ярмарки вже давно не несуть соціальну функцію, адже ціни там далекі від соціальних, а продаж ведуть часто не виробники, а перекупники. Після себе такі ярмарки залишають жахливий безлад, як вчора на вулиці Йорданській на Оболоні.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

На думку пана Олександра, необхідно переглянути локації проведення ярмарків, їх асортимент, формат і санітарні умови. Це дозволить уникнути перекриття вулиць і появи завищених цін. У Дарницькому районі Києва теж незадоволені ярмарком. Зокрема, киянин Іван Кучеренко на своїй сторінці в Facebook написав, що ярмарок по вулиці Ревуцького відвідують багато літніх людей, які розплачуються готівкою, а торгують там з різних областей України, в тому числі, з Житомирської та Чернівецької. Також, за його словами, на цьому ярмарку спокійно продають свої товари контрабандисти, які ще кілька днів тому купували все це в Італії та Іспанії.

*Світлини: Facebook / Олександр Чепурко

«Столичний регіон» раніше повідомляв про дезинфекцію у столичних висотках.

Господарчі новини столиці у твоєму смартфоні. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Источник: www.stolychno.news

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *