Київські супермаркети АТБ завжди пропонують тільки якісні продукти

Якість і безпека для киян є головними критеріями під час вибору продуктів. Це важливо у разі купівлі продукції будь-якої цінової категорії: як преміального сегмента, так і доступних торгових марок.  

Супермаркети найбільшої української торговельної мережі «АТБ» завжди пропонують споживачам якісні товари. У нашій Київській області працює вже більше трьох сотень таких торговельних підприємств. Усього в 290 населених пунктах 24 областей країни компанія відкрила 1123 магазини.  

Майже чотири мільйони українців є постійними клієнтами «АТБ». Мережа цих супермаркетів відома своїм різноманітним асортиментом і гарантованою якістю продукції. У магазинах лідера вітчизняного ритейлу представлено більш ніж 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. 

«АТБ» працює на українському ринку вже понад чверть століття. Безпеку та якість пропонованої продукції компанія гарантує не тільки своїм чесним ім’ям, але й грошима. У супермаркетах цієї торговельної мережі діє програма «Гарантія свіжості». Клієнтові, що купив або просто знайшов в торговому залі  прострочений товар, компенсують його вартість у трикратному розмірі. Таким чином, компанія фактично користується у своїй системі аудиту якості ще й експертним потенціалом клієнтів. Їх в «АТБ» прийнято вважати не просто покупцями, а повноправними партнерами по бізнесу.  

Заради справедливості варто зазначити, що випадків такого «легкого заробітку» зовсім небагато, оскільки складна багаторівнева система контролю якості в «АТБ» працює чітко та злагоджено.

Вибудувана вона за європейським зразком і містить у собі як системні внутрішні перевірки, так і незалежні міжнародні аудити.

Уже більше трьох років супермаркети  «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність міжнародному стандарту ISO 22000:2005. В його основу покладені принципи  НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю). Весь шлях того або іншого продукту ретельно контролюють: поставка сировини, виробництво, зберігання, транспортування. Система складна, але вона дозволяє враховувати й оцінювати ризики, а також уникати їх на всіх етапах. Мільйони клієнтів «АТБ»  щодня мають можливість придбати  свіжі та безпечні продукти, що відповідають суворому міжнародному стандарту. Сертифікат ISO 22000:2005 у багатьох країнах світу вважають своєрідним знаком якості.

Крім того, компанія «АТБ» має власний відділ контролю якості продуктів. Його експерти  проводять щомісячні, квартальні, піврічні й інші перевірки.  Для цього з прилавків магазинів беруть більше тисячі найменувань товарів, які відправляють на аналіз до лабораторій. Загалом перевірку проводять за більш як двома десятками показників: від смакових якостей і фізико-хімічних характеристик до правильності нанесення маркування на упаковку.

Такий сучасний підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість і безпеку кожного продукту на прилавках численних магазинів «АТБ», у тому числі й у нашому Києві.

Щоб мати можливість вчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, «АТБ» створила одну з найбільших у країні логістичних інфраструктур. 

Побудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Управління настільки потужним товаропотоком ведеться цілодобово, без вихідних і свят. Торік товарообіг цієї торговельної мережі становив 126,8 млрд грн.

Корпорація «АТБ» нині володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір». Як бачите, кожен із нас завжди знайде в «АТБ» якісні продукти на свій смак і за найбільш привабливою ціною.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що поліція затримала підозрюваного у вбивстві фастівчанина.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *