Кличка звинуватили у потуранні «чорним нотаріусам» у віджимі «Метробуду». Новини Києва

Мер Києва Віталій Кличко дивиться крізь пальці на діяльність «чорних нотаріусів», через що стала можливим афера з заміною керівництва ПАТ «Метробуд».

Про це написав у своєму телеграм-каналі нардеп, який був обраний до парламенту від партії «Слуга народу», але пізніше виключений з фракції Антон Поляков. Він повідомив, що відомий спонсор мережі Порошенка, скандальний забудовник Микитась через «чорних нотаріусів» змінив керівництво «Метробуду» і зараз намагається отримати доступ до рахунку, на якому знаходиться майже 2 млрд гривень, які призначені для будівництва станції метро у житловому масиві Виноградар.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

«Розбудіть хто-небудь київську та центральну владу, будь ласка. І Кличка, поки не пішов у новорічну сплячку. Тут скандальчик назріває…. Прохання до киян – перешліть це повідомлення Кличку, прочитайте в голос, на випадок, якщо він не вміє читати, а потім ще раз прочитайте, йому ще два тижні думати потрібно буде. На випадок, якщо в країні з’явиться влада, імена чорних нотаріусів. Слухавку вже ніхто не бере», – написав Поляков.

Нардеп також повідомив, що вчора, 26 грудня, приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Головкіна Я.В. у ПАТ “МЕТРОБУД” здійснила державну реєстрацію зміни керівника з Кобіль Василь Петрович  на Метелиця Олександр Миколайович.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що Віталія Кличку пластуни передали Вифлеємський вогонь.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *