Кличко показав жирафа перед зоопарком. Новини Києва

Вже наступного року повинна відкритися друга вхідна група у столичний зоопарк з боку вулиці Зоологічної. А біля нового входу відвідувачів зустрічатиме підсвічена фігура 15-метрового жирафа. Незвичайне підсвічування вже встигли протестувати.

Тепер жираф переливається всіма кольорами веселки. Про це повідомили у прес-службі столичної мерії.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Відео із зоопарку, де нещодавно протестували нову підсвітку, опублікував на своїй сторінці у фейсбуці мер Києва Віталій Кличко. За його словами, світлове шоу на фігурі жирафа допомагають створити сучасні технології візуалізації. Промені звернені тільки на скульптуру, тому не будуть засліплювати світлом відвідувачів або автомобілістів поблизу.

«Ті, хто проїжджав або проходив повз столичний зоопарк в останні дні, напевно помітили, як увечері засяяв наш різнобарвний жираф. 15-метрову фігуру жирафа встановили на площі нової вхідної групи в зоопарк на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічній. До відкриття нового входу, яке планується на весну, встановимо ще й сучасну підсвітку жирафа. Тестували пару вечорів. Виглядає красиво », – поділився Кличко.

Друзі! Ті, хто проїжджав чи проходив повз столичний зоопарк останніми днями, напевно помітили, як засяяв увечері наш різнокольоровий жираф?15-метрову фігуру жирафа встановили на площі нової вхідної групи в зоопарк, що ми облаштовуємо на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. До відкриття нового входу, яке плануємо на весну, встановимо ще й сучасну підсвітку жирафа. Кілька вечорів її тестували. Виглядає дуже гарно!Сучасні технології візуалізації створюють світлове шоу за допомогою спеціальних проекторів. Промені спрямовані тільки на скульптуру і не засліплюватимуть світлом відвідувачів, які перебуватимуть поруч, чи авто, що проїжджають проспектом.Переконаний, велетень-жираф стане ще одним із символів оновленого Київський зоологічний парк загальнодержавного значення.

Опубліковано Кличко – мер Субота, 21 грудня 2019 р.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про новий сквер у столиці, який реконструювали та відкрили на радість киянам нещодавно.

Всі столичні новини у твоєму смартфоні! Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *