Команда Pitbull Kiev допомогла поліції. Новини Києва

У Голосіївському районі Києва громадські активісти помітили чоловіка, який з ознаками алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля і почав рух. Активісти викликали поліцію, а самі пішли за автомобілем з п’яним водієм.

В результаті виявилося, що п’яним за кермо сів колишній начальник ДАІ Олександр Єршов. При затриманні колишній правоохоронець вчинив опір.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Про це стало відомо з повідомлення на сторінці автомобільного співтовариства Pitbull Kiev в соцмережі Facebook.

Зокрема, у повідомленні йшлося про те, що увагу активістів привернула галаслива компанія у одного з розважальних закладів у Голосіївському районі столиці. В якийсь момент від компанії відокремився чоловік з явними ознаками сп’яніння, сів за кермо автомобіля Range Rover Evoque та з великою швидкістю стартонув з місця паркування. Активісти поїхали за ним та одночасно викликали поліцію.

Відзначається, що манери їзди водія була неадекватною, в спальному районі швидкість руху неодноразово перевищувала 100 км на годину.

Згідно з повідомленням, автомобіль з нетверезим водієм незабаром зупинився біля в’їзду в закрите котеджне селище, а сам водій підійшов до автомобіля активістів і став цікавитися, хто ж вони такі. В цей час до місця подій починають під’їжджати патрульні. Після перевірки документів виявилося, що водій є колишнім начальником ДАІ Олександром Єршовим. Експравоохоронець при цьому спочатку відмовлявся пред’являти документи і заявляв, що за кермом був не він, а його дружина. Крім того, він кілька разів намагався піти від поліції.

Повідомляється, що патрульні вирішили затримати водія, однак, той чинив опір і затримати його вдалося лише силами кількох поліцейських. Відзначається, що від процедури медичного огляду і тесту на вміст алкоголю в крові затриманий відмовився.

Раніше «Столичний регіон» писав про аварію на Печерську: таксист збив на «зебрі» літню жінку, вона отримала тяжкі травми.

Столичні новини з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *