Кому сікльки платять роботодавці у столиці. Новини Києва

Найбільшу середню зарплату в столиці отримують працівники сфери нерухомості. Сайт пошуку роботи Work.ua проаналізував майже мільйон резюме і вакансій для киян і склав рейтинг професій, представникам яких на початку грудня пропонували найбільшу середню зарплату.

Згідно зі статистикою, найбільшу зарплату в Києві роботодавці пропонують співробітникам сфери нерухомості – 22 171 грн. У той же час, самі працівники визначають очікувану зарплату в резюме нижче – на рівні 20 543 грн. Кількість людей, які шукають роботу в сфері нерухомості, перевищує кількість вакансій у 22 рази.

Трохи менше роботодавці пропонують топ-менеджерам і керівникам вищої ланки – 21 318 грн, в той час як самі претенденти на робоче місце очікують зарплату на рівні від 25 829 грн.

У п’ятірку найбільш високооплачуваних сфер діяльності в Києві потрапили:

  • транспорт і автобізнес – пропонують 16 884 грн.;
  • продажі та закупівлі – 16 409 грн.;
  • IT, комп’ютери, Інтернет – 16 238 грн.

Найбільшу кількість резюме на початку грудня кияни подавали в сфері адміністрації, керівництва середньої ланки (понад 130 тисяч резюме), сфері обслуговування (понад 118 тисяч резюме) і в сфері секретаріату, діловодства, АГВ (111 тисяч резюме). У той же час, роботодавці найчастіше розміщували вакансії в сфері обслуговування (3 170 вакансій), продажу та закупівель (3 077 вакансій) і на робочі спеціальності, виробництво (2 596 вакансій).

«Столичний регіон» раніше повідомляв, що мер столиці та очільник Київщини потрапили у ТОП-3 губернаторів України.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *