Коронавірус у Києві: у КМДА розповіли про порядок виїзду транспорту

У період карантину в Києві діють обмеження на в’їзд у місто автобусів міжобласного та міжміського сполучення, при цьому на пересування легкових автомобілів обмеження не діють.

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Повідомляється, що до 24 квітня включно введена заборона на регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення пасажирів приміського, міжміського внутрішньообласного та міжобласного сполучення.

В’їзд і виїзд у Києві на приватному автотранспорті, а також перевезення пасажирів легковими автомобілями, дозволено через контрольно-пропускні пункти.

Крім цього, водіям і пасажирам транспортних засобів вибірково буде проводитися температурний скринінг. У разі погіршення ситуації контроль температури буде обов’язковим. При виявленні ознак захворювання, громадяни направляються на лікування чи самоізоляцію.

Особи, які прибули з країн, де були зафіксовані захворювання коронавірусу, повинні залишити контактні дані та пройти двотижневу самоізоляцію. Також зазначається, що громадяни повинні мати при собі паспорт у всіх громадських місцях.

“Столичний регіон” раніше повідомляв про те, що жителька Василькова заплатила 11 тис. дол. хабаря за привласнення квартири.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *