Креативного порушника затримали копи. Новини Києва

У Подільському районі Києва патрульні затримали водія, який керував автомобілем Ford та їхав смугою громадського транспорту. Про це повідомили в поліції Києва.

Інцидент стався вчора, 5 березня. Перший сигнал патрульних водій проігнорував і збільшив швидкість.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Правоохоронці організували погоню і блокували автомобіль порушника. Затриманий водій – 43-річний чоловік – заявив, що свідомо порушував правила, позаяк хотів перевірити пильність поліцейських.

Хотів перевірити, чи відреагують патрульні на його порушення: інспектори оштрафували "перевіряючого" Учора, близько опівдня, патрулюючи у Подільському районі столиці, інспектори звернули увагу на транспортний засіб Ford, що рухався смугою для громадського транспорту. Патрульні відреагували на правопорушення та подали вимогу про зупинку.Керманич автомобіля на законну вимогу поліцейських не відреагував, а навпаки — пришвидшився та продовжив рух. Після нетривалого переслідування, інспектори зупинили автомобіль шляхом блокування.Зі слів 43-річного водія, він хотів переконатися, що патрульні віддано несуть службу і відреагують на його порушення. Переконався. Відреагували. На водія поліцейські винесли постанову за ч.3 ст.122(Рух смугою для громадського транспорту) та протокол за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку).Патрульна поліція Києва (с)

Опубліковано Киев Оперативный Четвер, 5 березня 2020 р.

Раніше «Столичний регіон» писав про злодюжку, який потрапив на записи камер відеоспостереження.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *