Лідер «Голосу» підтримав Зеленського. Новини Києва

Лідер «Голосу» закликає українців об’єднатись та разом підтримати чинного президента.

Святослав Вакарчук на ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» озвучив позицію, щодо необхідності підтримати гаранта України перед «нормандським самітом». Лідер партії вважає, що підготовка до саміту буде політизована зі сторони інших держав, що може значно послабити позиції президента України.

Вакарчук вважає, що за столом переговорів у Зеленського буде лише один союзник – українці. Еммануель Макрон та Ангела Меркель, хоч і підтримують прагнення України до миру, все ж думають, в першу чергу, про власні інтереси. Кремлівський господар за столом – як був так і залишиться ворогом країни.

Вакарчук впевнений, що за столом будуть сидіти два партнери України та один її ворог, не знайдеться там жодного її друга. Опираючись на це, лідер «Голосу» виступає на підтримку Володимира Зеленського перед самітом. Депутат чудово розуміє, що досягти на саміті миру за вигідних для України умов – нелегко. Поруч із президентом на саміті повинен стояти народ, що буде його єдиним другом і порадником.

Вакарчук наголосив, що політизувати президентську підготовку не варто, але зайвий раз нагадати йому позицію українського народу – необхідно. На саміті народ України зрозуміє лише те, що дійсно відповідатиме інтересам країни.

«Столичний регіон» раніше розповідав про те, що киян закликають на акцію «Червоні лінії» для Зеленського.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *