«Лікувати дітей буде ніде», – депутат Березанської райради про закриття дитячого відділення ЦРЛ

Найближчі лікарні, в яких після закриття дитячого відділення Березанської центральної районної лікарні можна буде лікувати дітей, перебувають в Миколаєві та Південному.

Про це в коментарі НікВесті розповів депутат Березанського районного ради Андрій Гроза.

По дитячому відділенню Гайдаржи (головний лікар Березанської ЦРЛ, – прим.) планує залишити дві палати, перевести в терапію, а решту закрити. Чим це загрожує району? Справа в тому, що на сьогоднішній день у дитячому відділенні в нас жодної вільної палати. Що буде надалі? Нам що, дітей штабелями складати? У нас альтернатива: Миколаїв, Південний. Лікуватися в Березанці буде неможливо. Лікувати дітей буде ніде, – розповів Андрій Гроза.

Нагадаємо, що у Березанської ЦРЛ планують закрити інфекційне та дитяче відділення. Лікарі медустанови виступили проти такої ініціативи та просили місцеву владу організувати зустріч з головами сільських рад і ОТГ для того, щоб обговорити та вирішити дане питання. У свою чергу, новопризначений голова Березанської РДА Денис Мезенка пообіцяв вжити всіх необхідних заходів для вирішення питання із закриттям інфекційного та дитячого відділень ЦРЛ.

Пізніше стало відомо, що в зв’язку із загрозою поширення коронавірусу було прийнято рішення не закривати інфекційне відділення та профінансувати його до кінця червня 2020 р.

Раніше “Столичний регіон” писав, що на Київщині на смітнику знайшли мертве немовля.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *