На Бахмутському напрямку ворога цікавить захоплення Часового Яру: чому

На Бахмутському напрямку ворога цікавить захоплення Часового Яру: чому

Противник має на меті захопити Часів Яр на Бахмутському напрямку, попередив підполковник Володимир Фітьо. У регіоні тривають активні бойові дії.

Ворога на Бахмутському напрямку цікавить захоплення Часового Яру, що в майбутньому дасть йому можливість для майбутніх наступів. Про це повідомив журналісту УНН начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Сухопутних військ підполковник Володимир Фітьо.

Як розповів Фітьо, на Бахмутському напрямку, де зосереджено близько 62,5 тис. російських військових, ворога цікавить Часів Яр.

“Звичайно його (ворога – ред.) цікавить Часів Яр, з якого відкривається дорога на Костянтинівку, Дружківку, Краматорськ, Слов’янськ, на всю Донецьку область, а потім на всю Україну”, – додав Фітьо.

Він наголосив, що на фронті тривають активні бойові дії.

“Активні бойові дії йдуть, лінія фронту активна. Вона рухається. Не можна сказати, що окупанти прорвали оборону. Наші військовослужбовці знаходяться в активній обороні. За кращої нагоди переходять до атакувальних дій, покращуючи своє тактичне становище”, – резюмував Фітьо.

Нагадаємо

Володимир Фітьо розповів, що ворог наразі змістив акцент наступальних дій з Бахмутського напрямку на Лимано-Куп’янський, де лише за минулу добу було відбито 41 атаку.

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *