На двох залізничних вокзалах Київщини будуть ізолятори. Новини Київщини

На залізничних вокзалах станцій Біла Церква (Білоцерківський район, Київська область) та Фастів (Фастівський район, Київщина) облаштують ізолятори для тимчасової ізоляції людей з підозрою на захворювання новим коронавірусом.

Про це повідомляє Укрзалізниця на своєму сайті. Крім того, такі приміщення будуть обладнані ще на 3 станціях України: Запоріжжя-1, Рівне та Тернопіль.

Крім того, на станції Київ-Пасажирський буде облаштовано медичний пункт, який  обладнають необхідним устаткуванням та протиепідемічним майном для тимчасової ізоляції хворих. Такі пункти будуть ще на 18 українських станціях, переважно, у містах обласного значення.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Також «Укрзалізниця» повідомляє про закупівлю 10 тисяч респіраторів, 25 тисяч оглядових рукавичок та понад 1 тисячу захисних окулярів. Також закуповують антисептики для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати.

Зазначається, що з наступного тижня по всій Україні розпочнуть проводити тренінги для працівників «Укрзалізниці», на яких опрацюють алгоритм дій у випадку виявлення в поїздах та на вокзалах хворих із симптомами коронавірусу.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв, що на Київщині хворих з підозрою на коронавірус лікуватимуть у Білій Церкві.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на  телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *