На Київщині жінка зупинила нападника з ножем. Новини Київщини

У Софіївській Борщагівці жінка змогла затримати нападника з ножем до прибуття охоронців порядку в селі. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області на своїй сторінці в Facebook.

41-річний чоловік зробив зауваження компанії підлітків, особливо його обурила манера спілкування однієї із дівчат. Спочатку від заговорив до неї, а потім дістав з кишені ніж і почав погрожувати. 

Поруч з місцем конфлікту була жінка, яка не злякалась, а підбігла до чоловіка і почала переконувати його сховати ніж. Поки жінка відволікала увагу нападника, втрутилося громадське формування, що займається охороною порядку села, – вони вибили ніж з рук чоловіка.

Патрульні батальйону села Чайки встановили особу ймовірного нападника, проте чому він так поводився, той так і не пояснив.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Саме вони встановлюватимуть всі обставини справи разом із 41-річним чоловіком у відділку поліції.

«Уявити, яким би був розвиток події без вчасного втручання хороброї жінки – неможливо! Пишаємося, що серед нас є такі сміливі жінки, які не ігнорують й приходять на допомогу! Дякуємо небайдужим громадянам! Разом ми зможемо все!», – говориться в повідомленні.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *