На Київщині пенсіонер пішов під суд за розбещення. Новини Київщини

На Київщині, в селі Карапиші Миронівського району, пенсіонер розбещував малолітню. Злочинця викрито і засуджено – відповідне рішення міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 

Слідством встановлено, що неповнолітня дівчина, учениця Карапишівської школи, прийшла додому до підсудного допомогти по господарству. Після виконання робіт чоловік, користуючись тим, що вдома більше нікого не було, завів потерпілу у ванну кімнату, де роздягнув її та почав мити в душі, торкаючись до інтимних місць, чим завдав їй фізичної та моральної шкоди, а також сприяв розвитку в неповнолітньої дівчини аморальних поглядів.

Подібні дії розпусника щодо дівчинки неодноразово повторювались.

Розбещувача викрили. Таращанським районним судом Київської області йому було призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з випробувальним терміном на 3 роки.

Але представники інтересів потерпілої подали апеляцію. Після розгляду справи рішення суду першої інстанції було частково скасовано Київським апеляційним судом – злочинця засудили до 2 років позбавлення волі.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *