На Київщині затримано озброєну групу крадіїв банківських терміналів: серед них працівник поліції

На Київщині затримано озброєну злочинну групу крадіїв банківських терміналів, серед яких працівник поліції. Організована група осіб, віком 25-35 років, підозрюється в скоєнні 5 викрадень банківських терміналів.

Наймолодший фігурант – працівник поліції, всі інші учасники мали судимість за скоєння майнових злочинів. За попередніми даними, загальний злочинний “заробіток” молодиків становить понад 400 тис. грн.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції Київщини встановили зловмисників і затримали всіх у порядку ст. 208 КПК України за місцем їхнього проживання.

При проведенні 5-ти санкціонованих і 3-х невідкладних обшуків у помешканні зловмисників поліцейські виявили та вилучили балаклави, пістолети, обрізи, набої, боєприпаси, ножі, схеми розташування терміналів, гроші.

Також вилучено 4 авомобілі, на яких пересувалися та скоювали злочини чоловіки.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Поліцейські перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області та Києва. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу для них.

Раніше “Столичний регіон” повідомляв про те, що під Києвом розшукують 12-річну Яну Дзюбу.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *