На стадіоні вже 27 раз проведуть ярмарок. Новини Києва

Представники посольств та консульств різних країн вже традиційно проведуть на НСК «Олімпійський» у столиці благодійний ярмарок у суботу, 30 листопада.

The 27th IWCK Charity Bazaar пройде у столиці вже 27 раз. Організатором є Міжнародний жіночий клуб від імені міжнародного товариства Києва, у проведенні ярмарків допомагають волонтери. Також добра традиція у тому, що всі гроші від продажу товарів та смаколиків будуть передані місцевим благодійним організаціям, які допомагають жінкам, дітям, людям похилого віку та інвалідам в Україні.

Отже, всі 100% доходу від проведення ярмарки йдуть тільки на добродійність. Цьогоріч про свою учась вже заявили 40 посольств. Кожне встановить свій стенд, продаватиме національну продукцію – сувеніри, їжу, напої. Також буде яскрава культурна програма, Grand Raffle / Лотереї Tombola, призами у якій є не тільки сертифікати у готелі та ресторани, а й авіаквитки.

Коли: з 10:00 до 17:30 30 листопада.

Де: НСК «Олімпійський» (вул. Велика Васильківська, 55).

Вартість квитка за умови придбання на сайті www.Studydive.com складе 90 грн. для дорослих; 20 грн. для пенсіонерів і дітей від 12 до 18 років; вхід безкоштовний для дітей до 12 років, людей з обмеженими фізичними можливостями та ветеранів АТО – з відповідним документом. Вартість квитка в день ярмарку в касі заходу – 120 грн.

Раніше «Столичний регіон» писав про можливість безкоштовного відвідування виставки Ukraine WOW в Києві для пенсіонерів.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *