Нова пісня гурту KAZKA «ПАЛАЛА». Новини Києва

Гурт KAZKA у Києві презентував свій новий трек на YouTube.

KAZKA – популярний український поп-гурт, з елементами фолку. Гурт утворився в 2017 році та попри юний вік вже полюбився мільйонам українцям та прославив українську музику на увесь Світ. 

Популярність до спершу невідомого гурта прийшла разом з піснею «Свята», що просто підірвала всі чарти. Потрапивши на радіостанції, трек лунав звідусюди, однак виконавці були безликими. Пізнати та полюбити самих артистів прихильники змогли після їх участі в шоу «Х-фактор». Хоч перемогу вони і не змогли отримати, свою аудиторію вони збільшили точно. Згодом гурт двічі намагався пройти відбір на «Євробаченння», однак також головний приз дістався не їм. Попри всі поразки у шоу, на даний момент гурт є одним із найуспішніших в Україні.

«ПАЛАЛА» – новий трек гурту, з альбому «NIRVANA», що обіцяє прихильникам відкрити нові грані вокалу виконавців та познайомити з новими інструментальними звучаннями. 

YouTube

На своїй сторінці бенд інтригував фоловерів декілька днів, порційно даючи шматочки ідей, картинок та звучань. Одним із найцікавіших спойлерів були декілька секунд гри на незвичному інструменті, назву якого виконавці попросили вгадати прихильників.

instagram.com/kazka.band

Розмістивши трек на всіх майданчиках та на YouTube, в 00:00 KAZKA вийшла в ефір, щоб дізнатись у слухачів перші враження від треку, прихильники були просто в захваті. Пісня наповнена новими фольклорними звучаннями, соло інструментів та просто неймовірними беками.

YouTube

«Столичний регіон» раніше повідомляв «Він не відчуває в ньому конкурента» – Тіна Кароль про ставлення сина до їх стосунків з Даном Баланом у Києві

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *