Новорічний стіл вдома, як в ресторані, без готування! Новини Києва

У Києві все більше представників середнього класу намагаються мінімізувати зусилля з підготовки новорічного столу. При цьому вимоги до новорічних страв – особливі, адже ніч пам’ятна.

Якою може бути альтернатива ресторану та домашнім клопотам, продемонструвала на своїй сторінці у Facebook Еліна Слободянюк.

«Як #Великая Жрица я вже зараз обмірковую новорічний стіл. Дегустую новорічне меню від головного кейтерингу Києва. Мене нахабно обдурили: їжі явно не на двох. Більше трьох кілограм?!!! Якщо на двох, тоді на два дні вистачить)))».

Дописувачка так аргументувала альтернативу звичній підготовці до новорічних свят:

«У новорічну ніч в ресторан йти утомливо, а вдома готувати ніколи – це про мене! Мені подобається ідея накрити стіл ресторанного рівня вдома. Дешевше і без зусиль. Темп життя в Києві такий, що витрачати час на підготовку просто шкода. А часто немає ні часу, не сил стояти на кухні. Краще 31–го присвятити час собі: організувати SPA вдома, просто поспати, в режимі слоу продумано вдягнутися. Тоді й новорічний настрій з’явиться! А стіл краще замовити з доставкою. Накрити його можна хвилин за 20. Найбільше зусилля – відкоркувати пляшки)))».

Новини Києва та Київщини в твоєму телефоні. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Еліна Слободянюк вважає, що замовлення їжі до домашнього святкового столу – тренд сучасної столиці: «Мені здається, багато працювати, а потім правильно відпочивати – тренд способу життя креативного класу. А оскільки креативний клас ще й вміє делегувати повноваження, то прибирання та готування намагаємося віддати на аутсорсинг».

«На мій погляд, просунуті кияни їдять менше, але якісніше. І вміють максимально насолодитися святом, а не перевтомитися при його підготовці», – написала вона.

А ко мне Святой Николай уже пришел!Как #ВеликаяЖрица я уже сейчас продумываю новогодний стол. Дегустирую новогоднее меню от главного кейтеринга Киева. Меня нагло обманули: еды явно не на двоих. Больше трех килограмм?!!! Если на двоих, тогда на два дня хватит)))В Новогоднюю ночь в ресторан идти утомительно, а дома готовить недосуг – это про меня! Мне нравится идея накрыть стол ресторанного уровня дома. Дешевле и без усилий. Темп жизни в Киеве такой, что тратить время на готовку просто жаль. А часто нет ни времени, не сил стоять на кухне. Лучше 31го посвятить время себе: организовать SPA на дому, просто спать, в режиме слоу продуманно одеться. Тогда и новогоднее настроение появится! А стол лучше заказать с доставкой. Накрыть его можно минут за 20. Самое большое усилие – открыть бутылки))) Мне кажется, много работать, а потом правильно отдыхать – тренд образа жизни креативного класса. А поскольку креативный класс еще и умеет делегировать полномочия, то уборку и готовку стараемся отдать на аутсорсинг.Мне кажется, продвинутые киевляне едят меньше, но качественнее. И умеют максимально насладится праздником, а не переутомится при его подготовке. На мой взгляд, правильно, когда на праздничном столе и рыба, и мясо. И в комплект входят две утиные ножки и два стейка лосося. Очевидноже, что на четырех людей с разными вкусами хватит горячего.Прекрасно, когда на столе нет гарниров из прошлого (типа картохи) и если есть хлеб, то это багет мультизлаковый.В новогодний бох входит 6 блюд + торт Повторюсь, на мой взгляд, еды хватит на 4 человека. Чего стоит один торт на 800 гр. – ну явно же четыре порции! Хотя мне после одной порции салата и одной маленькой тарталетки уже есть перехотелось))). Ооочень сытно! Остальное продегустирую позже и поделюсь с вами.Посмотрите пару минут распаковку New Year box от кейтеринг Figaro от меня. Так вам будет проще планировать свой новогодний стол.Фігаро-Кейтерінг

Опубліковано Элиною Слободянюк Середа, 18 грудня 2019 р.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *