Олена Зеленська перевірила шкільне харчування. Новини Києва

Перша леді відвідала школи Києва та області, щоб ознайомитися з новими підходами до харчування дітей та рецептурами. Про це повідомляється на офіційному сайті очільника держави.

Разом із Зеленською заклади освіти відвідав ініціатор програми «Нове шкільне харчування Cult Food», кулінарний експерт та громадський активіст Євген Клопотенко.

У спеціалізованій школі № 125 у Дніпровському районі мультипрофільне харчування практикують з жовтня минулого року. Готують за рецептурною збіркою Євгена Клопотенка. Кожна дитина самостійно обирає страву та напій на свій смак із трьох варіантів. Дружина Президента під час візиту спробувала локшинник із сиру з молочним соусом і залишилася задоволена дегустацією.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

У бориспільській гімназії «Перспектива» використовується двотижневе меню, складають яке за допомогою спеціальної комп’ютерної програми. Корисною традицією, яку тут практикують, є «вітамінний стіл» із сезонних фруктів та овочів. 

Олена Зеленська оглянула їдальні та харчоблоки, а також поспілкувалася з учнями та батьками. 

«Сьогодні я побачила справді позитивні приклади втілення нових підходів до шкільного харчування, якими задоволені всі — і діти, бо смачно й можна вибрати те, що хочеться, і батьки, які впевнені, що дітям готують здорову та різноманітну їжу, і адміністрації, бо школярам та батькам подобається», — наголосила вона.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *