Переможця названо на «Танці з зірками в Києві». Новини Києва

Чуттєва Ксенія Мішина, технічна Ганна Ризатдінова та народна улюблениця Вікторія Булітко змагались за кубок проєкту «Танці з зірками» у Києві. Перемогла найсильніша.

Три пари фіналістів шоу пройшли три етапи. Спочатку вони нагадали свої дебютні номери на проекті, продемонструвавши наскільки виріс технічний рівень всіх фіналістів за14 тижнів проекту. Далі фіналісти боролися за повагу журі та увагу глядачів своїми найпроникливішими постановками. Останній, вирішальний етап  – «Танець за життя», що включав поєднання одразу чотирьох стилів( досі такого не було в жодному сезоні).

Пара Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар потягом проекту були  всенародними улюбленцями.  Адже зірка «Дизель-шоу»  довела, що може бути не тільки неперевершено смішною, але й напрочуд чутливою та ніжною.  Цікаво що Дмитро Дикусар двічі був одружений на учасницях «Танців». Його першою дружиною стала  партнерка сезону 2007 року  Ірина Білик, а другою  – переможниця 2018 року (у парі з Володимиром Зеленським), хореограф Олена Шовтенко.

Кримчанка, чемпіонка світу з гімнастики  Ганна Ризатдинова виступала у парі з Олександром Прохоровим . Їхню пару судді виділяли як найбільш технічну. 26літня спортсменка нещодавно розлучилася з одіозним 50тилітнім олігархом Олександром Онищенком.

Найромантичнішою парою проекту став дует Ксенія Мішина і Женя Кот. Тридцятилітня красуня Мішина родом з Севастополя була віце-міс місцевого конкурсу краси. На її рахунку два десятки ролей у кіно. Серед останніх  робіт  роль Лідії Шефер у телесеріалі «Кріпосна». Женя Кот починав танцівником у балеті Тіни Кароль а нині є визнаним секс-символом. Нещодавно він дуже впевнено зіграв у комедійному серіалі  «Великі Вуйки» коуча з амурних справ.

Відкрила шоу NK, також на паркеті зі своїми хітами виступали: Макс Барських, епатажна MARUV з ексклюзивною прем’єрою пісні, Мішель Андраде з спільною з Франсиско Гомесом хореографією, Время и Стекло та, звісно ж, Тіна Кароль. Перед оголошенням результатів зірки заспівали різдвяні пісні.

На балконі учасників зустрічали: Олег Винник, Серьога aka Поліграф Шарікофф, Юлія Саніна, Ольга Горбачьова, Дзідзьо.

Суперфінал виявився дуже напруженим, пари були на межі своїх сил та можливостей, кожен дісно танцював «За перемогу». За підсумками суми глядацьких голосів та оцінок жюрі третє місце зайняла пара – Вікторія Булітко та Дмитро Дікусар, срібними призерами стали Ганна Ризатдинова з Олександром Прохоровим, а перемогла пара Ксенія Мішина і Женя Кот. Переможцем на думку журнала VIVA стали Володимир Остапчук і Ілона Гвоздьова.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що фінал відомий! Вікторія Булітко про «Танці з зірками» у Києві

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *