Прем’єри нових українських фільмів. Новини Києва

Фільми українського виробництва, які ви просто не маєте права пропустити.

Фільми є неодмінною складовою нашого життя. Кожен життєвий період, почуття, емоції — ми асоціюємо з тим чи іншим фільмом.

Український кінематограф — віха в мистецтві, що зовсім нещодавно відкрила своє друге дихання, адже все більше фільмів, зроблених в Україні, захоплюють прихильників і поза її межами.

Список нових українських фільмів, які варто подивитись:

«Пекельна хоругва, або Козацьке Різдво»

Прем’єра: з 2 січня

«Пекельна хоругва» — новий погляд на давно забуту екранізацію українського фольклору. Сюжет оснований на легенді про те, що козаки після смерті не потрапляють до пекла. З часом така «несправедливість» обурює диявола і він вирішує побитися з апостолом Петром об заклад, що зможе до Різдва схопити найсильнішого козака та утримати його в пеклі. Проте, козак Семен на те і найхоробріший, що не боїться чорта. Опираючись на трейлер, фільм можна радити сім’ям із дітьми, як чудову зимову казку.

«Віддана»

Прем’єра: з 16 січня

Твір Софії Андрухович «Фелікс Австрія» оживе на екранах у вигляді відвертої й естетичної картини «Віддана». Це історія двох дівчат, що росли із самого дитинства подругами, не зважаючи на те, що Стефа є донькою служниці, а Адель — заможних батьків. Фільм показує як дитяча дружба з віком заміняється статусними конфліктами.

«Мої думки тихі»

Прем’єра: з 16 січня

«Думки мої тихі» — повнометражна комедія Антоніо Лукіча, що вже підкорила декілька міжнародних фестивалів. У головних ролях: Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський. У фільмі розповідається історія звукорежисера, який у пошуках незвичних звуків потрапив до українського села. Весь фільм — це кумедні та нестандартні пригоди героя, що зображують сучасну Україну.

«Наші котики»

Прем’єра: з 30 січня

«Наші котики» — перша за історію українського кінематографа комедія про військові дії в АТО. Мета фільму показати сміливих українських воїнів та нікчемність російських загарбників.

«Пульс»

Прем’єра: з 30 січня«Пульс» — українська спортивна драма про реальну життєву історію легкоатлетки. Наталя Бабенко в картині зіграє спортсменку, яка через травму опиняється прикутою до ліжка та не опускає руки і прагне повернутись у великий спорт.

«Столичний регіон» раніше розповідав про те, що короткометражний фільм про матір-одиначку, з киянкою в головній ролі, отримав престижну британську премію (ТРЕЙЛЕР).

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *