Реперка виклала нові світлини. Новини Баришівки

Відома реперка з Баришівки Alyona Alyona продемонструвала свої навички у грі в більярд.

Українська реп-співачка Аlyona Аlyona є володаркою дуже пишних форм. При цьому свій зовнішній вигляд співачка використовує як візитну картку і не заморочується дієтами і погонями за модельною зовнішністю.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion    

Але не всі фанати сприймають образ реп-співачки, тож їй дістається і критика. Черговий знімок, який показала фанатам Аlyona Аlyona в своєму Instagram-акаунті, викликав чимало обговорень в соціальній мережі. На першому знімку, яким похвалилася українська реп-виконавиця, зусилля розрахувати правилами траєкторію кулі привели до того, що їй довелося картинно лягти на більярдний стіл, щоб завдати точного удару. Другий кадр зобразив, як Alyona Alyona лягла на полотно все з тією ж мето – вдарити києм по кулі. При цьому класична вільна футболка і безглузді шорти з строкатим принтом тільки додали ваги співачці.

Третій знімок показав все підборіддя реп-співачки, яка сумнівалася у своїх вміннях, а остання фотографія «добила» фанатів ракурсом зі спини: шанувальникам постав неосяжний «квадрат», на який була схожа фігура Аlyona Аlyona.

Фанати дуже критично поставилися до неприкритої демонстрації співачкою свого не зовсім «зоряного» тіла і зачіски, що вилилося в негативні коментарі до її публікації.

«Якісний стіл!!!», «Стіл трісне», «Боже жінко! Візьми себе в руки», «Як це стіл не розкатала в друзки», «Дивись стіл НЕ зламай», «Забійний більярд», – написали користувачі в Instagram виконавиці .

*Світлини: Instagram / Аlyona Аlyona

Раніше «Столичний регіон» писав про переродження Зіанджі.  

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *