Соліст гурту Scorpions прогулявся Києвом. Новини Києва

Віталій Кличко прогулявся столицею разом із солістом гурту Scorpions Клаусом Майне. Про це мер Києва написав на своїй сторінці в Facebook.

«Друзі! Сьогодні із задоволенням показав Київ другу і одному з улюблених музикантів моєї юності – лідеру німецького рок-гурту Scorpions Клаусу Майне. Прогулялися Михайлівського площею, парком «Володимирська гірка». Дуже сподобався Клаусу наш пішохідного-велосипедний міст. На вулицях Києва він зустрів чимало своїх прихильників. І навіть заспівав».

Друзі! Сьогодні із задоволенням показав Київ другу і одному з улюблених музикантів моєї юності – лідеру німецького рок-гурту Scorpions Клаусу Майне.Прогулялися Михайлівського площею, парком «Володимирська гірка». Дуже сподобався Клаусу наш пішохідного-велосипедний міст. На вулицях Києва він зустрів чимало своїх прихильників. І навіть заспівав?.Клаус сказав, що вже багато років приїжджає з концертами Україну, був у багатьох містах. Йому подобається атмосфера, подобається, як сприймають музику Scorpions українські фани. Клаус Майне пообіцяв повернутися?.

Опубліковано Віталієм Кличком Середа, 13 листопада 2019 р.

Клаус Майне вже багато років приїжджає з концертами Україну, був у багатьох містах.

«Йому подобається атмосфера, подобається, як сприймають музику Scorpions українські фани. Клаус Майне пообіцяв повернутися», – наголосив Кличко.

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві відзняли апокаліптичну рекламу.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *