Справу про незаконний дитсадок закрито. Новини Києва

Поліція закрила справу про приватний будинок на Куренівці, в якому виявила незаконний дитячий сад. У столичному закладі було 11 дітей.

За словами представників правоохоронних органів, він працював без будь-яких дозвільних документів, не відповідав санітарно-гігієнічним вимогам, дітей годували їжею, яка не відповідала нормам харчування, а пожежна безпека і зовсім була відсутня.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Але, як виявилося, батьки добровільно залишали дітей під наглядом інших дорослих, яких вважають хорошими педагогами, а умови, в яких містили дітей, з їхньої точки зору були в порядку. Батьки були обурені діяльністю правоохоронних органів і тим, що господарям «садка», який є «дружнім простором для дітей», загрожує до 10-ти років ув’язнення.

Батько одного з вихованців «садочка» заявив, що поскаржився на заклад колишній чиновник, який живе по сусідству, тому що діти гуляли на вулиці і заважали йому.

Справу ж було закрито, позаяк обвинувачених не виявилося.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про відео, яке виклав на своїй сторінці у фейсбуці столичний мер. У ньому він показав свій робочий кабінет.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *