В Києві пройде Blackfest Ukrainian Coffee Show 2019. Новини Києва

29-30 листопада ознаменується подією міжнародного масштабу в кавовому Світі – Blackfest Ukrainian Coffee Show. Подія, що покликана об’єднати всіх професіоналів індустрії та рухати кавову культуру вперед.

У ці дні під одним дахом зберуться всі: починаючи від бариста, постачальників до тих, для кого кава – це бізнес.  Експерти будуть розказувати початківцям: нові тренди кавової індустрії, рецепт успіху в бізнесі та його можливі ризики. Під час відвертої розмови поділяться своїм особистим досвідом та розкажуть про власний шлях побудови кавового бізнесу.

Blackfest Ukrainian Coffee Show в Україні буде організований вдруге. Організатори обіцяють ще більше якісної освітньої програми, аналізу вектора та напрямку ринку, ще більше тонкощів кавової справи та неодмінно нетворкінг.

Blackfest Ukrainian Coffee Show 2019 цього року це: Coffe-Zone з професійним обладнанням, новими аксесуарами для HoReCa, крафтовими кав’ярнями, обсмажувальниками та іншим; Black-tasting – capping, coffee pairing; Educational zone з лекціями від експертів кавової індустрії.

Ріки смачної кави та бізнес розмов проллються у КВЦ “Парковий”.
Реєстрація — https://blackfest.show/?utm_source=FbEvent&utm_content=Info. 

«Столичний регіон» раніше повідомляв про те, що у Києві на території ВДНГ встановлять нове освітлення

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *