Великі ТРЦ Києва надають орендні канікули середньому та малому бізнесу

Група керуючих компаній великих торговельних центрів України виступила на підтримку бізнесу своїх партнерів, надавши орендні канікули на весь період вимушеного простою.

Постанова Кабінету Міністрів про введення карантинних умов паралізувала роботу більшості магазинів ТРЦ, надавши можливість здійснювати господарську діяльність лише продуктовим маркетам, відділам, які торгують засобами зв’язку, хімією та аптекам.

Ситуація безпрецедентна й алгоритмів виходу не існує. Час розставляти пріоритети і діяти, – говорить Андрій Іоанно, керуючий директор групи компаній, в орбіту яких входить мережа меблевих ТЦ “Аракс”, а також хмельницький ТРЦ “Оазис”. – Так, у нас зв’язані руки, але не здоровий глузд. Наші акціонери вважають, що зараз головне – зберегти та підтримати всі верстви бізнесу. Це єдина запорука відродження і країни, і наших компаній, зокрема, при закінченні вимушених заходів…

Усім діючим магазинам ми максимально сприяємо, забезпечуємо необхідні умови для праці. Але найвагомішої підтримки зараз потребують ті, чия справа стала заручником соціального колапсу. Таких більшість і серед них – середній і малий бізнес, за якими стоїть не майбутнє підприємств, а життя українських сімей… Тут про орендну плату і мови бути не може. Ми закликаємо всіх і кожного дотримуватися рекомендованих правил ізоляції, бути свідомими, берегти себе та близьких. У цьому наша загальна сила та гарантія повернення до трудових буднів у повному складі!, – підкреслив Іоанно.

Представники середнього та малого бізнесу сподіваються, що і інші власники торгівельних площ наслідуватимуть приклад своїх колег.

“Столичний регіон” раніше повідомляв, що Володимир Кличко записав емоційне звернення до киян щодо карантину.

Хочеш дізнаватися новини Київщини першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *