Волошина, якого облили зеленкою, можна притягнути за хуліганство

 22/07/20

Новини Києва

Нардепа від ОПЗЖ Олега Волошина, якого облили зеленкою під Радою у Києві, можна притягнути до відповідальності за хуліганство через те, що він вдарив в обличчя нападника, якого вже затримала поліція.

Таку думку висловив журналіст Сергій Іванов.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

“Це не просто свідчення ницості депутата від ОПЗЖ Волошина, який після облиття зеленкою дочекався, поки нападника затримають копи, і лише потім вдарив його в обличчя, що є геть не чоловічим і навіть не людським вчинком. 

Це хороший привід притягти цю наволоч до кримінальної відповідальності за хуліганство, адже напад на людину і обсценна лайка в публічному місці стовідсотково потрапляють під ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст.296 КК України. Необхідної оборони тут, як ми бачимо, немає, в діях Волошина очевидне грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. 

Оцінку діям нападника нехай дає слідство, але на місці патріотично налаштованої частини адвокатів я б взяв його під захист і за@бав би цього Волошина до гикавки. 

Також є питання до поліцейських, які чомусь не затримали депутата після скоєння злочину, і це питання має набути форми дисциплінарного стягнення”, – написав Іванов.

Раніше Волошин заявляв, що Україга не має суверенітету з трибуни Верховної Ради.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що в Славутичі у місцевих мешканців виявлено наркотичні речовини.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *