У Білій Церкві б’ють на сполох через стрімке розповсюдження наркотиків | Столичний Регіон

У Білій Церкві батьки та вчителі б’ють на сполох через стрімке розповсюдження наркотиків. Про це повідомив начальник управління в Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик на своїй сторінці в Facebook.

Торгівля наркотичними речовинами стрімко переходить в онлайн, пише він.

«У місті на стінах житлових будинків та шкіл, парканах з’являються все нові й нові написи з адресою сайту, на якому можна купити наркотичну речовину».

Будь в курсі найцікавіших новин Київщини! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Громадськість виступає з вимогою до уряду якомога швидше вирішити питання з визнанням суміші «насвай» наркотичною речовиною, внесши зміни до Постанови Кабінету Міністрів від 6 травня 2000 року № 770 «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів». Це дозволить визнати насвай особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено.

Про це говорилося на розширеному засіданні Асоціації батьківської громадськості з проблеми поширення наркотичних речовин серед учнівської молоді. У заході взяли участь керівники освітніх закладів міста, працівники управління освіти і науки, Національної поліції, лікарі-наркологи, психологи, члени ГО «Центр здорового життя «Мій вибір».

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві затримали продавця наркотиків через написи на стінах.

Хочеш новин без цензури? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *