У “Борисполі” чекають на “лайнер мрії”. Новини Києва

Qatar Airways поставить на рейси між Дохою та Києвом далекомагістральний літак нового покоління Boeing 787-8, відомий також як «лайнер мрії».

Він почне польоти в Україну з 29 березня 2020 року, коли набуде чинності літній розклад польотів, і буде обслуговувати денні рейси авіакомпанії QR 295 / QR 296 замість літаків A320 і A330.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Особливістю Boeing 787-8 є великі ілюмінатори, які затемнюються за допомогою кнопки, великі полки для ручної поклажі, підтримка більшої вологості повітря і тиску, який близький до тиску на землі.

Незалежно від класу, всі крісла оснащені екранами індивідуальної розважальної системи. Також крісла в обох класах мають електричні розетки для підзарядки мобільних пристроїв.

За заявою Qatar Airways, всі її Boeing 787-8 оснащені системою Oryx One Communications, яка дозволяє під час польоту використовувати мобільний зв’язок і виходити в інтернет через бортову бездротову мережу Wi-Fi. Авіакомпанія стане першою, яка задіює на регулярній основі тип Boeing 787-8 на рейсах в Україну.

Раніше «Столичний регіон» писав про тимчасове припинення польотної програм до Китаю.

Всі столичні новини з ранку до ночі. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *