У фіналі Нацвідбору знову скандал. Новини Києва

У Києві в фіналі Національного відбору на Євробачення-2020 року, в якому перемогу здобула група Go-А, стався технічний збій.

Саме він завадив виступити фаворитам другого півфіналу конкурсу – дуету TVORCHI. Про це заявили учасники групи на відео, опублікованому в Instagram.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Так, під час виступу вокалісту дуету Джеффрі Кенні не включили пісню в вушний мікрофон, тому він чув тільки свій голос. Цю інформацію підтвердив також менеджер групи. На опублікованому відео Кенні висловив своє обурення з приводу такого збою і звинуватив технічних працівників в непрофесіоналізмі. Даний збій істотно вплинув на виступ дуету, що позначилося на оцінках суддів і голосуванні глядачів. Будучи спочатку в числі фаворитів, після виступу в фіналі дует покинув першу трійку, яка могла претендувати на перемогу.

View this post on Instagram

⚡️? Скандал на Нацвідборі: під час виступу TVORCHI стався технічний збій. ᅠ Вокалісту Джеффрі Кенні не ввімкнули пісню в вушний мікрофон. Він чув тільки свій голос. ? ᅠ Це підтвердив менеджер гурту. ᅠ Джерело: @slukh.media ᅠ #tvorchi #esc #eurovision #esc2020 #eurovision2020

A post shared by Eurovision Ukraine (@eurovision.ua) on Feb 22, 2020 at 12:23pm PST

«Столичний регіон» раніше повідомляв про

Культурні новини столиці у твоєму смартфоні. Підписуйся на телеграм-канал https://t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *