У Ірпені закриють пункт видачі метадону. Новини Ірпеня

В Ірпені (Київська обл.) відбулося засідання чергової 75-ї сесії міськради, на якій депутати прийняли рішення закрити «скандальний пункт» з видачі метадону. Формальний привід для цього також знайшли: за словами депутатів, там «збиралися наркозалежні з усього Приірпіння».

За словами секретаря Ірпінської міськради Андрія Литвинова, тепер там буде розміщуватися медична амбулаторія для всього округу. Зокрема депутати повідомили, що домовилися з власником даного приміщення, його візьмуть у нього в оренду, оскільки воно є обладнаним відповідно з ремонтом під медичний заклад.

«Ми візьмемо у нього в оренду під медичну амбулаторію, за що сьогодні проголосували депутати, і відкриємо замість цього, вибачте, кубла медичну амбулаторію для всього округу», – сказав секретар Ірпінської міськради Андрій Литвинов.

Нагадаємо, що метадон – цесинтетичний лікарський препарат з групи опіоїдів, вживається як анальгетик, а також при лікуванні наркотичної залежності. Метадонова замісна терапія або метадонова підтримуюча терапія – паліативна терапія наркоманії шляхом регулярного призначення метадону замість вживаного наркотику.

«Столичний регіон» раніше повідомляв про доволі шокуючу статистику загибелі людей внаслідок інфекційного захворювання.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *