У Києві можна скуштувати рослинного м’яса. Новини Києва

У Києві в меню одного з ресторанів з’явилося рослинне м’ясо. Про це повідомив столичний ресторатор Дмитро Борисов на своїй сторінці в Facebook.

Саме в його мережі Dogz&Burgerz можна спробувати бургер із рослинним м’ясом.

«Друзі, а ви чули про круте «штучне м’ясо» на основі бобових продуктів Beyond Meat, яке за смаком і текстурою практично не відрізняється від яловичого біфштекса? Із завтрашнього дня в усіх київських Dogz & Burgerz ви можете спробувати нові бургери з котлетами з «рослинного м’яса», – написав він.

У меню представлений чізбургер у вершкової булочці з котлетою з «рослинного м’яса» з соусом bbq, маринованими огірками, помідором і цибулею з гриль-майо, а також дабл-чізбургер.

«Обидві версії бургерів доступні в zoж версії без булочок у листі хрусткого салату. Як вам, друзі? Будете є такі бургери з «рослинним м’ясом», які до смаку такі ж смачні, як звичайні бургери?» – питає Дмитро Борисов потенційних відвідувачів.

Ресторатор також виклав відео з розпакуванням та оглядом нових бургерів.

Распаковка и обзор ? новых бургеров из «растительного мяса» в Dogz&Burgerz ????Друзья, а вы слышали про крутое «искусственное мясо» на основе бобовых продуктов Beyond Meat , которое по вкусу и текстуре практически не отличается от говяжьего бифштекса? ??С завтрашнего дня во всех киевских Dogz&Burgerz вы можете попробовать новые бургеры с котлетами из «растительного мяса»:1. Чиzбургер в сливочной булочке с с котлетой из «растительного мяса» с соусом bbq, маринованными огурчиками, помидором и луком с гриль-майо. 89 гривен2. ДаблЧиzбургер в сливочной булочке с двумя котлетой из «растительного мяса» с соусом bbq, маринованными огурчиками, помидором и луком с гриль-майо. 129 гривенОбе версии бургеров доступны в zoж версии без булочек в листьях хрустящего салата ?. Как вам, друзья? Будете есть такие бургеры с «растительным мясом», которые по вкусу такие же вкусные, как обычные бургеры??

Опубліковано Dmytro Borysov Четвер, 2 січня 2020 р.

Фото: bzh.life

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що столичну мережу «Сільпо» назвали найстильнішою в світі.

Новини Києва та Київщини в твоєму телефоні. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *