У Києві пенсіонер у метро зламав дитині окуляри. Новини Києва

У Києві пенсіонер у метро зламав 9-річному хлопчику окуляри. Про пригоди свого небожа у столичній підземці написала киянка Tetyana Marucsh у Facebook.

Вона написала, що до хлопця, який їхав із старшою сестрою, причепився літній чоловік.

«Дитина в окулярах. Стояв і читав книжку біля дверей, що праворуч. Поряд сиділа його сестра 15 років. З розповіді дітей, дідок приколупався до малого за книжку, говорив – ти і так сліпий, ще читаєш, краще б ти спортом зайнявся», – розповіла Тетяна.

Потім чоловік відібрав у дитини книжку, штовхнув старшу сестру, яка заступилась за брата.

Хочеш новин без цензури? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

«Ніхто у вагоні навіть не вступився за дітей. І коли хлопчик 9 років навернув рюкзаком дідуся за те, що той штовхнув сестру, якась тітонька почала верещати про малолітніх злочинців».

Допоміг дітям лише військовослужбовець, який зайшов у вагон на одній із зупинок.

«Результат: 42-річний Георгій, котрий виявився бійцем ЗСУ, двоє дітей 9 і 15 років, дідок, увага, бувший робітник ВОХРу 66 років, а зараз «заслужений пєнсіонєр» – усі опинилися у відділку поліції метрополітену», – написала Тетяна.

У дитини – зламані окуляри, порвана куртка і розірвана книжка, «на дідка складено адмінпротокол».

Попри все, пенсіонер так і не вгамувався й після відвідування відділу поліції кричав услід потерпілим: «Умные сильно! Пихают детям книги с пеленок, а они потом барыг в президенты выбирают».

«…діти перелякались. І самій страшно – серед білого дня в метро за дітей ніхто не вступився, якби не боєць української Армії».

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *