У Києві продовжуються роботи на Шулявському мості (Відео)

На Шулявці відкрили з’їзди зі шляхопроводу та оновили контактну мережу для руху тролейбусів:відновлено рух автомобільного транспорту з’їздами з вул. Вадима Гетьмана на просп. Перемоги у напрямку станції метро«Житомирська» та з просп. Перемоги на вул. Олександра Довженка, у напрямку станції метро «Дорогожичі».

Як повідомили «Вечірньому Києву» в Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд, роботи на об’єкті продовжуються. Тут завершують перекладання інженерних комунікацій, реконструюють підземний пішохідний перехід із влаштуванням зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж та ліфтів. А також фарбують прогонові конструкції, та займаються благоустроєм прилеглої території.

Трафік на Шулявському шляхопроводі серед звичайного «карантинного» дня і подивився, які роботи нині виконують.

З усіх сторін об’єкта працюють будівельники. Вони розповіли, що раді тому, що їх викликають на роботу, і вони мають можливість працювати.  

На пішохідній частині під Шулявським шляхопроводом проводять дорожні роботи під асфальтування, тут ще не бралися за підходи до пішохідного переходу. На самому шляхопроводі будівельники доробляють пішохідний тротуар та в декількох місцях огорожу.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що в столиці пропонують перейменувати Арку Дружби народів.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *