У Києві протестують проти видачі ексберкутівців РФ. Новини Києва

У Києві біля Лук’янівського СІЗО активісти протестують проти видачі ексберкутівців Росії. Про це написав волонтер, блогер Роман Сініцин на своїй сторінці в Facebook.

«Ну шо, любі друзі. Виглядає все так, що беркутів відпустять без вироку суду і байдуже на Героїв Небесної Сотні, справедливість і взагалі гідність нас як нації. Ну і на Закон. Єдиний вихід – масово бути присутніми під СІЗО і судом, на випадок намагання вивезти звідти цей біомусор», – написав він.

Всі новини Києва в твоєму телефоні! Підписуйся на телеграм-канал  t.me/stolychnyiregion

Волонтер закликав всіх небайдужих прийти за адресою: вул. Дегтярівська, 13 (Лук’янівське СІЗО).

Серед противників обміну колишніх бійців «Беркуту» помітили шоумена та волонтера Сергія Притулу. В свіжих соцопитуваннях щодо претендентів на пост міського голови Києва Притула успішно конкурує з Кличком.

Нагадаємо: ексберкутівців Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка, Сергія Тамтурі та Олега Янішевського судять за перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, умисне вбивство та завдання тілесних ушкоджень активістам Майдану під час Революції Гідності. Є інформація, що їх готують на обмін між Україною та РФ у форматі «всіх на всіх», який має відбутися 29 січня.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *