У Києві сепаратист поранив поліцейського. Новини Києва

У Києві командир розвідки незаконного збройного формування «Оплот» так званої «ДНР» стріляв у поліцейських. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

Подія сталася в Деснянському районі Києва. Двоє поліцейських відпочивали в розважальному закладі поза службою. До них підійшов незнайомий чоловік і почав сварку. Пізніше запропонував з’ясувати стосунки на вулиці. Поки чекав опонентів, зарядив зброю – це видно із запису камери спостереження.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Словесний конфлікт перейшов у озброєний: зловмисник дістав пістолет і вистрілив у поліцейського, але сталася осічка. Тоді він поцілив у другого правоохоронця. Коли ж поліцейський нахилився над пораненим товаришем, зловмисник приставив до його голови пістолет і знову натиснув на спусковий гачок. На щастя, зброя ще раз дала збій.

Зловмисник з місця події втік, але вже невдовзі його затримали. Ним виявився неодноразово судимий за тяжкі злочини 36-річний уродженець Донецької області. На сайті «Миротворець» міститься інформація, що він є командиром розвідки незаконного збройного формування «ОПЛОТ», брав участь у боях під Дебальцевим та Іловайськом.

Затриманому оголосили підозру за статтею «хуліганство».

Ситуацію прокоментував громадський активіст, киянин Семен Кабакаєв на своїй сторінці в Facebook.

«Розвідник з батальйону «ОПЛОТ» поранив поліцейського, хотів вистрілити в голову іншому, але зброя схибила, тому він плюнув та спокійно пішов по своїх справах. Йому інкримінують статтю – хуліганство! Ще раз, стаття хуліганство за те, що військовий з угрупування РФ стріляв в Києві в поліцейського! Театр абсурду… Я певен, що розвідник спокійний, бо пацифісти з офісу президента його обміняють» – написав він.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *