У Києві школяри запустили флешмоб проти наркотиків. Новини Києва

У столиці батьки та школярі започаткували флешмоб проти наркотиків та закликали всіх приєднатися до нього. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Києва у Facebook.

Діти та дорослі школи №175 ім. Валерія Марченка занепокоєні збільшенням кількості написів із сайтами, де можна придбати наркотики поблизу їхнього навчального закладу. До розв’язання проблеми вони вирішили підійти комплексно – надписи замальовували, про підозрілих людей, які намагатимуться поновити назви сайтів, домовилися відразу повідомляти до поліції. Також з дітьми проводять профілактичні бесіди щодо недопустимості вживання наркотиків.

Згодом до справи долучились вихованці гуртка позашкільної освіти «Сокіл Джура». Вони не тільки замальовували надписи, але й започаткувати флешмоб, закликавши приєднатися до гарної справи друзів з інших закладів освіти.

«Діти сподіваються, що їхня ініціатива набере популярності, а флешмоб вийде на всеукраїнський рівень, адже Україні потрібна здорова молодь», – говориться в повідомленні.

До ініціативи також долучились співробітники відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Києва.

Результат, на який очікують правоохоронці:

  • відсутність реклами наркотиків біля закладів освіти;
  • поліпшення комунікації між учнівською молоддю та шкільним офіцером поліції, як результат неформального спілкування під час спільної роботи;
  • зменшення кількості молоді, яка вживає наркотики.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *