У Києві шукають підпалювачів трьох магазинів. Новини Києва

У Києві шукають підпалювачів трьох магазинів «Молоко від фермера». Власник мережі Тарас Мороз на своїй сторінці в Facebook просить допомогти встановити особи зловмисників, які потрапили на камери відеоспостереження.

«З приводу ситуації стали наявні такі факти.

Вночі майже в один і той же час на три магазини був здійснений напад невідомими особами.

ДУЖЕ ВАЖЛИВО СКАЗАТИ ПРО ТЕ, ЩО ЖОДНА ЛЮДИНА НЕ ПОСТРАЖДАЛА!

Пожежні та поліція відреагували достатньо швидко, встановивши попередню ймовірну причину пожежі. Основною версією є підпал.

На нашу думку – це можливі наслідки дій недобросовісних конкурентів. Протягом місяця деякі особи вели спостереження над нашими торгових точках «Молоко від фермера», розпитували співробітників магазинів, збирали інформацію про бізнес-модель компанії».

«Наша компанія стрімко розвивається та стає активним гравцем на ринку продажу натуральної продукції. Саме тому, може стати предметом цікавості людей з лихими намірами», – додав Тарас Мороз.

Попри неприємну ситуацію, він пообіцяв, що постраждалі магазини відреставрують у швидкому темпі протягом максимум 2 тижнів, а також анонсував відкриття ще 4 торгових точок мережі «Молоко від фермера» протягом місяця.

«Звертаємось до клієнтів нашої мережі. Жодні форс-мажорні обставини не відобразяться на сервісі нашої компанії та якості продукції. Продовжуємо працювати в тому ж режимі. Якщо ви впізнали зловмисників, пишіть в директ та на офіційну сторінку! Будемо вдячні!» – наголосив власник мережі «Молоко від фермера».

Опубліковано Taras Moroz Четвер, 14 листопада 2019 р.

Фото: Facebook/Тарас Мороз

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що в Києві невідомі вночі підпалили магазини мережі «Молоко від фермера».

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *