У Києві склали понад 800 адмінпротоколів за порушення карантину

Правоохоронці склали 814 адмінпротоколів стосовно осіб, які порушили введені обмежувальні заходи в українській столиці.

Про це заявив міський голова Віталій Кличко, повідомляє пресслужба КМДА.

Я весь час закликаю жителів столиці зрозуміти всю серйозність загрози. Закликаю берегтися та дотримуватися обмеження. І я вдячний тим людям, які прислухаються. Тим же, хто нехтує правилами та наводить приклади країн, де, мовляв, не такі суворі обмеження, раджу: подивіться , як зараз розгортається ситуація в тій самій Москві! Це не так далеко, як США, Італія та Іспанія. Може, зрозумієте, що обмеження в столиці були введені вчасно? І заради вашої безпеки!, – підкреслив Кличко.

У ці вихідні правоохоронці несли посилену службу в місті. Патрулювали парки, сквери, публічні місця. За інформацією моніторингового центру КМДА з протидії поширенню COVID-19, поліція за період введених обмежувальних заходів вже склала 814 протоколів стосовно порушників, – додав він.

За його словами, із загальної кількості, 91 протокол було складено за перебування в громадських місцях без масок або респіраторів, 21 – за перебування в складі групи понад двох осіб, 26 – за відвідування парків і скверів, 7 – за відвідування спортивних і дитячих майданчиків, 66 протоколів – за порушення правил самоізоляції.

До бюджету з порушників через суди вже стягнуто понад 150 тис. грн, повідомив Кличко. Він підкреслив, що міська влада робить все, щоб уникнути інфекційного вибуху.

Раніше “Столичний регіон” писав про те, що до киян звернулася головний лікар Олександрівської лікарні.

Хочеш дізнаватися новини Києва першим? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *