У Києві суд звільнив ватажка банди. Новини Києва

У Києві суд звільнив з-під варти ватажка банди, яку обґрунтовано підозрюють у скоєнні 5 розбійних нападів на помешкання громадян. Про це повідомила пресслужба поліції Київщини.

Під час таких нападів потерпілі, серед яких були діти та літні люди, піддавалися фізичному впливу та погрозам вбивством.

«Правоохоронці вжили усіх необхідних заходів для того, щоб убезпечити суспільство від таких кримінальних елементів, і усім зловмисникам суд обрав найсуворіший запобіжний захід — тримання під вартою на місяць без внесення застави», — говориться в повідомленні.

Хочеш розуміти, що дійсно відбувається навколо? Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Однак, попри тяжкість скоєних злочинів, суддя одного зі столичних судів змінив запобіжний захід. Організатор злочинної озброєної банди отримав домашній арешт, ще двом підозрюваним надано можливість внести заставу у розмірі, який у 10 разів менший за загальну суму награбованого.

«Такі рішення ставлять під загрозу життя та здоров’я потерпілих та свідків провадження, а також надають можливість вільно на них впливати», — наголосили в поліції Київської області.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *