У Києві відбудеться Різдвяний Кураж Базар. Новини Києва

У Києві запрошують на відкриття благодійного Різдвяного Кураж Базару. Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

«У нашому п’ятизірковому готелі ви можете купити подарунки для рідних, загадати бажання на колінцях у Санта-Клауса або у зіркового Bad Santa, завітати в 40 ресторанів на фуд-корті, випити какао та глінтвейн, надіслати листи через пошту Кураж Базару рідним, відвідати майстер-клас із розпису пряників та під вечір насолодитися музикою від оркестру», – говориться в повідомленні..

Під час заходу організатори поставили завдання зібрати 330 тисяч гривень для БФ Таблеточки:

  • 270 тисяч гривень – на річне утримання регулярного комунікативного клубу для підлітків. Це допоможе знизити рівень стресу в підлітків та їхніх сімей після лікування (трансплантації), пом’якшити соціальну адаптацію, відновити соціальні зв’язки дітей, дати інструменти для самореалізації в суспільстві, покращити комунікативні навички та сформувати міцну позицію відповідальності за власне життя.
  • 60 тисяч гривень – на кінозали у 2 онковідділеннях Охматдиту – у стаціонарі та відділенні трансплантації кісткового мозку.

Час події: 7 грудня о 12:00 до 8 грудня 22:00.

Місце події: 19-й павільйон ВДНГ (пр. Академіка Глушкова, 1).

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *