У Києві відкрито «Сільпо» в стилі «Чарівника країни Оз». Новини Києва

У Києві відкрився ще один магазин популярної мережі супермаркетів «Сільпо» – тепер у стилі «Чарівника країни Оз». Про це повідомила пресслужба мережі.

Супермаркет відкрився в блоці А столичного ТРЦ Dream Town. На вході гостей зустрічають вивіски «Сільпо» на величезних «смарагдах», а через весь магазин тягнеться дорога з жовтої цегли, яка є орієнтиром для всіх, хто прямує до столиці країни Оз – Смарагдового міста.

Новини Києва та Київщини в твоєму телефоні. Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Покупців зустрічають герої казки – Бляшаний Лісоруб, Опудало та інші. У залі можна побачити різноманітні тематичні арт-об’єкти: ураган, який забирає будиночок у чарівну країну, зелені окуляри, обличчя великого та могутнього Гудвіна на стелі й зелену повітряну кулю. 

На стінах дизайнери зобразили сцени з казки, а вивіски імітують смарагд із золотими світловими літерами.

Із концептуальних зон – велика рибна зона з живою та рибою власного копчення, устрицями й лобстерами, оливковий бар, «Лавка Традицій» із продукцією маленьких локальних українських господарств, відділи власної пекарні та випічки із виробами «Крафтярів», квіткова майстерня, піца й суші, які виготовляють прямо в залі, та бутик із кавою власного обсмаження. 

Це вже друге відкриття нового дизайнерського «Сільпо» у ТРЦ Dream Town. 13 грудня у блоці В відкрився цілодобовий супермаркет у стилі активні види спорту.

Взагалі в мережі є супермаркети, зокрема, в таких стилях: Всесвіт Мавки, Ван Гог, музичний, стародавня друкарня, яхт-клуб або морський порт, азіатська культура, Дикий Захід, є магазин із написами клінгонською мовою (вигаданою мовою серіалу «Зоряний шлях») та рок-зірками тощо. 

Раніше «Столичний регіон» повідомляв про те, що «Сільпо» в Києві пропонує святковий «Олів’є» в еко-упаковці.

Дізнавайся новини Києва першим! Підписуйся на телеграм-канал t.me/stolychnyiregion

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *