У Києві відкривається резиденція св. Миколая. Новини Києва

У Києві відкривається резиденція святого Миколая. Про це повідомляється на Telegram-каналі Press Channel.

Відкриття резиденції святого Миколая відбудеться в Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику у Великій лаврській дзвіниці. 

У програмі заходу – відвідини кабінету св. Миколая та спілкування з ним особисто; огляд І та ІІ ярусів резиденції, де розміщено експозицію Музею історії Резиденції св. Миколая; арка бажань, написання листа св. Миколаю, знайомство з унікальними творчими роботами митців; розважальні програми для дітей, цікаві фотозони та казкова Лавра.

«Вперше резиденцію буде представлено у чарівних зимових візерунках самчиківського розпису та фантастичних барвах калейдоскопу мистецтва клаптикового шиття (ГО «Майстри клаптикового шиття України»)», – говориться в повідомленні.

Особливістю цьогорічного святкового відкриття резиденції св. Миколая стане презентація виставки «Казки народів світу» – містечка казкових героїв із авторськими ляльками, створеними відомими майстрами Міжнародної асоціації ручної творчості (UAHA).

Також у день відкриття резиденції  відбудеться показ мод «Казкові пригоди у Дивокраї» від Благодійної школи юного дизайнера New Brad by Olga ZOV, виступи вокальної студії Gunko Voice Class, студентів Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, майстер-класи від кінокомпанії Kazka Production, Київського вищого училища технології та дизайну одягу й інше.

Телефони для додаткової інформації: (044) 406-63-59, (044) 406-63-66

Час події: 30 листопада о 15-00 

Місце події: Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Велика лаврська дзвіниця.

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *