У Києві відзначать День передчасно народжених дітей. Новини Києва

У Києві відзначать Всесвітній день передчасно народженої дитини; офіційним кольором свята є саме фіолетовий. Про це повідомляється на сторінці події в Facebook.

Захід відбудеться 17 листопада з 15:00 до 18:00 у ТРЦ «Гуллівер».

Організовує свято Асоціація батьків передчасно народжених дітей «Ранні пташки» за підтримки Української біржі благодійності та благодійної спільноти «Щедрий вівторок». 

«У програмі заходу: флешмоб з виготовлення пташок-орігамі, благодійний аквагрим, запальний діджей та підсвічення ТРЦ Gulliver фіолетовим кольором – офіційним кольором передчасно народжених немовлят ?», – говориться в повідомленні.

Мета благодійного збору під час свята – придбати пульсоксиметр у відділення інтенсивної терапії новонароджених Херсонської міської дитячої клінічної лікарні ім. О.С. Лучанського та інфузійний насос у відділення реанімації Одеської дитячої лікарні ім. академіка Б.Я. Резніка, щоб всі малюки отримали належний догляд і допомогу.

Підтримати благодійний проєкт можна тут. Або відправивши SMS-повідомлення на номер 88001 – після відправлення повідомлення 20 гривень з вашого рахунку будуть зараховані на цей проєкт.

«О 18:00 ми традиційно підсвітимо дзвіницю Софії Київської, щоб вкотре нагадати про важливість допомоги та підтримки усіх передчасно народжених українців. Тож зустрічатимемо вас і на Софіївській площі».

Источник: www.stolychno.news

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *